zaterdag 3 december 2011

Vol Verwachting Klopt Ons Hart

Nog twee weken wachten en dan arriveert Canna in Amsterdam ! Canna is geboren op 6 mei 2011 in een klein dorpje vlak bij Alcañiz , Spanje . Op dit moment verblijft zij nog in de opvang van de Spaanse Viervoeter ( locatie : Castellote , Spanje ).

We zien erg uit naar haar komst !


Op de website van de Spaanse Viervoeter werd ze alsvolgt omschreven :

Canna is geboren op 6 Mei 2011 in een klein dorpje vlak bij Alcañiz gelegen. Haar vader en moeder zijn beide kruising herders, dus ook Canna is een kruising herder. Omdat de eigenaar niet genoeg plek had voor Canna en haar broertjes, moesten ze genoodzaakt weg. Of dat nou op de brute manier was of op de vriendelijke manier, dat maakte de eigenaar niets uit. Gelukkig hebben ze voor de vriendelijke manier gekozen en konden de pups nog enkele dagen bij de moeder blijven om melk te drinken. Hierna hebben wij ze opgehaald en zitten ze nu vrolijk bij ons in de opvang.

Canna bevindt zich momenteel bij ons in de opvang in Spanje.

Canna is een erg vrolijk en opgewekt hondje. Ze speelt graag met andere hondjes en komt graag even bij je kijken wat je aan het doen bent. Ze wil met alles spelen, het maakt haar niet uit of het nou los of vast zit. Ze heeft veel energie en daarmee een erg leuk en opgewekt hondje. Canna heeft een mooi uiterlijk. Ze is erg mooi licht blond met her en der wat wit. Zo heeft ze een mooi wit snoetje en een witte buik. Ook haar voetjes zijn wit. Wanneer Canna is uitgegroeid, zal ze een schofthoogte hebben bereikt van ca. 50 cm.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten