zaterdag 17 december 2011

Alle Benodigdheden In Huis ?

Spannend, morgen is het zover ! Gisterenochtend ontvingen wij een email van de Spaanseviervoeter waarin de route stond vermeld die zij ( Rachel en Sander ) in Nederland zullen volgen om alle hondjes ( 7 stuks ) bij de gelukkige ontvangers af te leveren. Als alles voorspoedig verloopt zullen wij in de loop van zondagmiddag Canna in ons midden hebben !
Wij hebben de afgelopen weken de nodige spullen in huis moeten halen voor ons viervoetertje uit Spanje : een hondenbench ( Jumper ), hondenkussen, voerbakken, speeltjes ( Pets Place ), alvast wat versvoer ( dierenspeciaalzaak Ruco ), brokken en halsband met riem.
Uiteraard zal Canna een goede opvoeding van ons krijgen, de beste investering voor later. Ik heb gisteren haar alvast aangemeld voor de pubergroep bij Hondenschool Amstelland in het Amsterdamse Bos.
Vanavond zullen we ons even moeten buigen over de juiste keuze van een dierenverzekering ( Edit 23 dec  bij Kruidvat ). Wat is er nog meer te doen ? Dierenarts kiezen ( gekozen voor Dierenziekenhuis Amsterdam ), chip op onze naam zetten en aangifte voor hondenbelasting !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten