zondag 25 maart 2012

Smuldier.....Smullen Maar !

Ik heb Canna vanaf het begin naast brokken zgn KVV ofwel Kant en Klaar Vers Vlees gegeven. Steeds meer mensen stappen over op versvoeding als gezonde voeding voor de hond. Ook voor katten en fretten zijn varianten verkrijgbaar.
Alle ingredienten die je hond, kat of fret nodig heeft zijn vermalen in de juiste verhoudingen in de vorm van een worst, hamburger of vleesblokjes en daarna diepbevroren.
KVV bestaat uit rauw vlees/vis, botten, orgaan en evt groenten. Een groot voordeel van KVV is dat er geen geur- kleur- en smaakstoffen inzitten waar veel honden juist zeer gevoelig op reageren. Het vlees wat gebruikt wordt is geschikt voor menselijke consumptie, er wordt nooit afval gebruikt.

En Canna is er dol op ! Haar bak is snel leeg.....Hier eet Canna vers voedsel van het merk Lotgering.

 


Merken die ik al geprobeerd heb zijn : Duck, Farm Food, Lotgering, eigen merk van Albert Heijn en Rodi. De laatste twee merken zijn wat goedkoper.

Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar Smuldier dat wel erg gunstig geprijsd is !
Verkrijgbaar o.a. bij Dirk van den Broek in pakjes van 400 gram.

Ik haal het eten de dag van tevoren uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Op de dag zelf laat ik het au bain-marie op kamertemperatuur komen.

1 opmerking:

  1. Wat eet ze netjes!
    Dat "glutenvrij" dat kennen we hier, dat is hier namelijk alles! Zelfs brood of in dergelijke is glutenvrij! Of het goed is... Gluten zijn vast wel ergens goed voor haha!

    BeantwoordenVerwijderen