vrijdag 25 april 2014

VacciCheck

Het is alweer een tijdje geleden dat ik met Canna naar de dierenarts ging om te informeren naar haar vaccinatiestatus. Zie mijn bericht van vrijdag 21 december 2012. Destijds had ik een consult bij Natuurlijk Gezonde Dieren in de Rijnstraat, hier in Amsterdam. Alleen een vaccinatie tegen de ziekte van Weil ( leptospirose ) werd toen toegediend. Het advies toen was om het volgend jaar een VacciCheck uit te voeren.
Nu, ruim een jaar later, werd het weer tijd voor haar jaarlijkse vaccinatie tegen de ziekte van Weil. Na raadpleging van de volgende website zag ik dat er een dierenkliniek in de buurt aan het lijstje was toegevoegd die de test aanbiedt :  Dierenkliniek Vondelpark.
Voor de test werd er een druppel bloed afgenomen uit de voorpoot van Canna en kon ik na een half uurtje terugkomen voor de uitslag.
Alle bloedspiegels ( HCC, CPV, CDV ) waren nog toereikend (  verkregen door haar Spaanse vaccinaties ! ), dus werd alleen de jaarlijkse vaccinatie tegen de ziekte van Weil toegediend ( Nobivac Lepto ).
Totale kosten waren 81,02 euro, waarvan 31,40 voor de VacciCheck ).http://vaccicheck.com/
http://www.vetined.nl/news/38/show

Geen opmerkingen:

Een reactie posten