dinsdag 31 december 2013

Als De Nood Hoog Is, Is Hulp Nabij...

Canna doet het redelijk goed met al het geknal dankzij de Alprazolam. We besloten vanmorgen dan toch maar naar park Sonsbeek te gaan ( we zijn deze week met de feestdagen weer in Arnhem ). We deden dit deze week iedere ochtend en het is leuk om Canna te zien rennen en spelen met andere honden.
Ik vond al snel dat het geknal toch iets te dichtbij klonk en heb Canna weer snel aangelijnd. Het was duidelijk dat het haar al snel teveel werd. Na toediening van twee tabletten Alprazolam gingen we huiswaarts. Dit viel me toch even tegen, ik had gedacht dat het geknal wat verder zou klinken.
Verder dan de Apeldoornseweg kwamen we niet, de paniek sloeg er hard in bij Canna. Tja daar sta je dan, op een vreemde oprit met Canna weggekropen van angst...
Er kwam een man langs op de fiets die op het adres een poststuk moest afleveren. Ik legde de situatie uit en vroeg hem of ie een auto had. Hij bleek in de buurt te wonen en vond het geen punt om zijn auto op te halen en ons een lift te geven naar huis !
Mijn laatste goede daad van dit jaar, zei hij nog.
Nogmaals bedankt aardige mijnheer....

Voor alle honden die bang zijn : nog effe, hou vol !

Een goed Oudjaar gewenst !

Update : het was een zeer stressvolle dag voor Canna. Gelukkig konden we vannacht om half 4 naar buiten en kon ze een paar flinke plassen doen en meer...


Het schoolpleintje in de buurt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten